Cégünkről

 

 

Cégünk hitvallása a környezettudatosság és a környezetterhelés mérséklése.

Egyik legnagyobb előnyünk, hogy kompletten a kulcsrakész kivitelezésig el tudjuk látni a feladatokat, így nem szükséges külön – külön megbízni szolgáltatókat/cégeket a felmérésre, tervezésre és kivitelezésre.

Napelemes rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatainkat teljes mértékben ügyfeleink igényeihez igazodva tervezzük meg és készítjük el. Partnerek vagyunk a pályázatokra optimalizálásban is. Vállaljuk az energetikai tanúsítvány elkészítését az engedélyeztetését az áramszolgáltatónál. Kiszállítjuk, felszereljük, készre jelentünk ill. a kívánt ideig monitorozzuk az épített rendszereinket. Jellemzően, lakossági és kkv szektorban dolgozunk Magyarország egész területén. Olyan anyagokat használunk a napelemes rendszer kivitelezés során, amiket magunknak is felszerelnénk!
Minőségi termékeinket értékesítjük kis- és nagykereskedelmi méretekben is.

 

A megbízók és a potenciális partnerek ill. ügyfelek igényeit szem előtt tartva, kiemelt figyelmet fordítunk az innovatív megoldásokra, ezért úgy gondoljuk az elektromos töltőállomás telepítés az elektromos autók elterjedésével egyre fontosabbá vált.Vállajuk ezért személyre szabott elektromos autó töltő telepítését vagy önkiszolgáló elektromos autó töltőállomás kiépítését otthonra, társasházaknak, illetve cégeknek is.

Elektromos autó töltő

 

 

 

 

 

Klíma rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

A megújuló energiák használatával a klíma rendszereket hűtésre és fűtésre is használhatja. Amellett, hogy kiemelkedő komfortszintet biztosít, még a villanyszámláját is kíméli.
Az energiahatékony megoldások iránti elkötelezettségünk garantálja, hogy a lehető legkényelmesebb, legenergiatakarékosabb és legmegbízhatóbb klíma megoldásokat kínáljuk a piacon lakossági, kis- és nagykereskedelmi méretekben is.

Szakembereink segítenek a fent említett tevékenységekhez szükséges csatlakozási pont(ok) kiépítését. Vállajuk villamos szerelési munkálatok tervezését és kivitelezését,
legyen az mérőhely kialakítás, teljesítmény bővítés vagy egyéb villamos szerelési munkálat.

Villamos szerelési munkálatok

 

 

 

 

 

Dán Tibor
Ügyvezető

További kérdései vannak?

Lépjen kapcsolatba velünk, vagy kérjen ajánlatot!

Ecologistic Solution Kft.
Székhely: 3741 Izsófalva, hrsz. 0184/21.
Iroda: 3516 Miskolc, Pesti út 66.sz
Adószám: 29269219-2-05
Cg: 05-09-034274

email: info@ecols.hu

web: jobbvalasztas.hu